Monday, April 16, 2012

خورش سبزی با مرغ

امروز از سر کار هوس کردیم و بر آن شدیم که یک قرمه سبزی (یا خورش سبزی به قول دوست بلوچم) درست کنیم. از آن رو که من از گوشت همی تنفر دارمی، پس به بازار شدم و ران مرغی تهیه کرده و به جا انداختن قرمه سبزی در دیار فرنگ، بدون لیمو ترش همی شدیم. الان هم جای همه خالی برنج باسماتی را هم بر گاز داریم و منتظر جای افتادن خورش سبزی خودمان هستیم :-) ی

سبزي قرمه ( پاک کرده و خرد شده )= 500 گرم 
ران مرغ= 2 عدد 
پياز داغ= 1 پیاز بزرگ
روغن= به ميزان لازم 
نمک و فلفل و زردچوبه= به ميزان لازم 
آب= 4 ليوان 
لوبیا= 100 گرم 
سبزي را با کمي روغن سرخ کنيد . ران را به همراه پوست و با استخوان برای قوام بیشتر در غذا میریزیم و آن را نيز کمي تفت داده و به پياز داغ و سبزي سرخ کرده بيفزاييد . اين مواد را همراه با چهار ليوان آب ، نمک ، فلفل و زردچوبه در يک قابلمه در بسته بگذاريد تا مواد بپزد . لوبیا پخته کنسروی را در نهایت میتوان به غذا همی افزود تا له نگردد . اين خورش براي پخت به يک تا يک ساعت و نيم زمان نياز دارد که بايد در نيم ساعت آخر پخت ، غوره و آب غوره را افزود و ترشي و نمک خورش را اندازه کرد . 
بر اساس وبسایت آشپز آنلاین خورش سبزی با مرغ از شهر دامغان میباشد 




No comments:

Post a Comment