Thursday, July 14, 2011

اختراع کپ برداری شده از سه منبع در آشپزی

از سری قر و قات های این عسبانی به نوبتی بس نو رسیده ایم و آن هنر آشپزی است !!! بلی همی آشپزی ما در دیار شمالی آن سوی آبها گل کرده و شیر در الاغی میپزیم و میخوریم. آمیزه ای از غذای ایرانی، افغانی و نروژی ... بلی این غذا به گونه ی زیر بوده و بسیار خوشمزه می باشد. این غذا بسیاربه لوبیا پولوی خودمان ماند اما از سبزیهای خوشبویی مانند شوید بهره میبرد و از سوس گوجه فرنگستانی بی بهره است(شاید با سس گوجه بهتر هم بشود). اگر از این مدل غذا سازی ما سخت شگفت شده اید میتوانید به مکتب برنامه نویسی ما در کامپیوتر که از جنس متن باز هست سری بزنید که ببینید ما از آنها هستیم که راه بر نوآوری نمی بندیم و غذا را با هر چه دهن بزی را شیرین کند در می آمیزیم.ی

یک - برنج به میزان لازم 
دو - زردچوبه یا کاری(من این غذا را با هر دوی اینها درست کرده ام و بسیار لذیذ می باشد)ی
سه - حبوباتی که دوست دارید (نخود سبز، لوبیا، مایس، هویج ریز شده و ...)ی
چهار - میگو یا مرغ (من این غذا را با هر دوی اینها درست کرده ام و بسیار لذیذ می باشد)ی
پنج - سبزیجات معطر(من هم این غذا را با شوید و هم با سبزی های سبزی پلو درست کرده ام و در هر دو صورت خوب بود)ی

روش پختن این غذا ها به این گونه است که برنج را با زردچوبه(و یا کاری) بر روی اجاق میگزاریم و هنگامی که آب آن تمام شد(یا اگر برنج را آب کش میکنیم) سس(مرغ یا میگو سرخ شده به همراه سبزیجات با سس دلخواه شما) را لا به لا به برنج می افزاییم و سپس برنج را رها میکنیم تا دمی بیاید(افزودن زود هنگام زردچوبه و یا کاری سبب مزه ی بهتر و رنگ زیبای غذا میگردد). اگر همانند من بییییییییسیار کم حوصله اید میتوانید همه ی مواد را به همراه ادویه مورد نظر در هنگامی که تنها کمی از آب برنج باقی مانده است به برنج اضافه کنیم و بگزاریم که با برنج همی دمی بکشد.آری این است گونه ی آشپزی شتر پلنگ الاغ ما !!!ی

No comments:

Post a Comment